Hondenvoer & Kattenvoer

9 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in
 1. Adult Geperste Hondenbrok 15kg (Uw Groene Vakwinkel)

  Adult Geperste Hondenbrok 15kg (Uw Groene Vakwinkel)

  € 28,00

  Adult Geperste Hondenbrok 1is een volledige brok samen gesteld uit hoogst kwaliteit grondstoffen. Deze hoogwaardige brok kan aan alle honden gevoerd worden en is ook uitermate geschikt voor honden waarmee gefokt wordt en honden die sport beoefenen en zeer geschikt voor pensionhouders. Door zijn unieke samenstelling van streng geselecteerde grondstoffen valt hij onder de premium voeders. Meer Informatie
 2. Adult Krokant Hondenvoer 12kg [Uw Groene Vakwinkel]

  Adult Krokant Hondenvoer 12kg [Uw Groene Vakwinkel]

  € 19,95

  Adult Krokante Brokken

  -volledige voeding voor alle hondenrassen vanaf 1 jaar
  -voorziet in de energiebehoefte van uw hond
  -smakelijke en krokante brokken

  Uw Groene Vakwinkel Adult Krokante brokken zijn uiterst smakelijk en krokant. Adult Krokante brokken zijn met zorg samengesteld uit hoogwaardige ingrediënten die bijdragen aan een goede conditie van uw hond. De voor uw hond essentiële voedingsstoffen zijn in een uitgebalanceerde verhouding in deze voeding aanwezig.

  Samenstelling: Granen, vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, mineralen.

  GROENE VAKWINKEL HONDENVOER:
  -SUPER PRIJS/KWALITEIT VERHOUDING.
  -VERGELIJKBAAR MET KENNER, ROYAL CANIN SELECTION CROC EN CAROCROC

  Meer Informatie
 3. Lam / Rijst Hondenvoer 12kg [Uw Groene Vakwinkel]

  Lam / Rijst Hondenvoer 12kg [Uw Groene Vakwinkel]

  € 24,95

  Adult Lam & Rijst

  -volledige voeding voor alle hondenrassen vanaf 1 jaar
  -kan allergische reacties beperken
  -voorziet in de energiebehoefte van uw hond
  -smakelijke en krokante brokken

  Adult Lam & Rijst is een volledig voer geschikt voor alle hondenrassen vanaf 1 jaar en ouder. Speciaal voor honden met een gevoelige spijsvertering is deze voeding samengesteld met lam en rijst. Deze samenstelling draagt bij aan een beperking van allergische reacties of verteringsproblemen.

  -Voor gevoelige volwassen en senior honden.
  -Rijk aan lam als anti-allergene eiwitbron
  -Met rijst als makkelijk verteerbare energiebron.

  Samenstelling: Granen (4% rijst), vlees en dierlijke bijproducten (14% gedroogd lam), plantaardige bijproducten, oliën en vetten, ei en eiproducten, gist, mineralen.

  GROENE VAKWINKEL LAM & RIJSTHONDENVOER: VOOR HONDEN MET VACHT- OF VERTERINGSPROBLEMEN
  -Met lamsvlees als anti-allergene eiwitbron.
  -Met rijst als makkelijk verteerbare energiebron.
  -lam en rijst verkleinen de kans op allergische reacties door de voeding.
  -zeer smakelijk.
  -met een prebioticum die de goede bacteriën in de darm ondersteunt.
  -met zalmolie voor gezonde huid en glanzende vacht.

  Meer Informatie
 4. Vite Katmix | 3-mix Kattenvoer 10kg

  Vite Katmix | 3-mix Kattenvoer 10kg

  € 18,39

  Vite Katmix is een uitgebalanceerde voeding, licht verteerbaar en zeer smakelijk voor volwassen katten. Deze 3-Mix is een voeding vol variatie, met kip en rund. Een bijzonder smakelijke voeding met rijst en alle voedingselementen welke Katmix tot een complete voeding maakt voor volwassen katten. Meer Informatie
 5. Barca Premium Adult 20 kg

  Barca Premium Adult 20 kg

  € 39,93

  Deze brok van Barca is bedoeld voor middelgrote en grote honden.Het hondenvoer is geperst en bestaat uit de vaste 'Barca-Formule'. Deze brok is 100% natuurlijk en bevat geen tarwe gluten. Barca Premium bevat geen kleur-, geur- en smaakstoffen of andere vulmiddelen die geen waarde toevoegen aan het voer voor jouw hond. Barca Premium is een geperst droogvoer bestaand uit een uitzonderlijke goede samenstelling van alleen hoogwaardige, natuurlijke grondstoffen. Hierdoor is de smakelijkheid en opname blijvend goed en de vertering uitstekend, waardoor de hond weinig en stevige ontlasting heeft. Door de hoge energetische waarde heeft Barca Premium een laag voedergebruik. Barca Premium bestaat uit een ‘vaste formule’, dat wil zeggen dat altijd dezelfde ingrediënten worden gebruikt. De vetten, eiwitten, vitaminen, sporenelementen en mineralen komen door het persen niet onder hoge verhitting te staan, waardoor deze optimaal worden behouden. Barca Premium bevat geen kleur-, geur- en smaakstoffen of vulmiddelen die geen waarde toevoegen aan het welzijn van de hond. Meer Informatie
 6. Puppybrokken geperst 14kg

  Puppybrokken geperst 14kg

  € 34,00

  Puppy Brok is speciaal samengesteld met de aller beste grondstoffen. Het calcium gehalte is laag gehouden om een spier verkramping tegen te gaan. Er zitten voldoende melkeiwitten in toegevoegd voor een super kwaliteit. Dit voer kan men voeren vanaf 3 weken tot ± 6 maanden voor kleine rassen, grote rassen tot ± 10 mnd U kunt dan over gaan op Geperste Brok van Uw groene vakwinkel. 

  Meer Informatie
 7. Hondenbrokken HE 26/15 geperst 20kg

  Hondenbrokken HE 26/15 geperst 20kg

  € 34,00

  H.E Brok is een specifieke voeding met een hoog eiwit en vet gehalte bedoeld voor professioneel gebruikte hond. H.E staat voor hoog energie, de naam geeft het al aan deze is ontwikkeld voor honden die regelmatig moeten presteren en dan voornamelijk in de sporten waar veel kracht aan te pas komt. H.E maaltijden zijn ook heel geschikt voor honden die tijdens en na de dracht of na een ziekte, zoogperiode of rui periode weer in conditie moeten komen. H.E Brok is met zijn vitamine dosering speciaal samengesteld voor een nog glanzende vacht en minder haaruitval. Dit is een premium brok. 

  Meer Informatie
 8. Hondenbrok Turbo (geperst) 30/15 - 20kg

  Hondenbrok Turbo (geperst) 30/15 - 20kg

  € 37,50

  De Turbo brok is speciaal samengesteld voor honden die een hoog eiwit moeten en kunnen verteren. Ook hebben deze honden wat meer spier opbouw nodig. Juist deze honden hebben een extraatje nodig. Bijvoorbeeld: voor de Staffords, Pitbull en de Husky. Voor drukke honden en werk honden is deze brok zeer geschikt. Voor huis honden kan dit ook, maar dan moet je wat minder voeren. Er zit namelijk veel energie en eiwitten in. Honden met artrose reageren hier ook prima op, door de betere opbouw van de spieren

  Meer Informatie
 9. Hondenbrok Kip/Rijst (geperst) 26/12 - 14kg

  Hondenbrok Kip/Rijst (geperst) 26/12 - 14kg

  € 31,00

  Hondenbrok Kip/Rijst is speciaal ontwikkeld voor gevoelige honden met een voedselallergie. In deze Kip-Rijst brokken worden alleen de allerbeste grondstoffen gebruikt die licht verteerbaar zijn doorgaans geen allergische reacties opwekken. Hierdoor kan ook de gevoelige hond optimaal functioneren en in top conditie blijven.

  Meer Informatie

9 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in