Kippenvoer - Pluimveevoer

Kippen zijn leuke huisdieren die bovendien zorgen voor lekkere eitjes. 'Eten uit eigen tuin' is de laatste jaren erg populair, maar 'eten uit eigen hok' is met een paar kippen en goede zak kippenvoer ook eenvoudig te reasliseren. Grevers Voeders biedt voeders voor kippen en kuikens in elke situatie en daarnaast passend voer voor ander pluimvee zoals eenden, ganzen, kwartels, fazanten en kalkoenen. Voor elke situatie hebben wij het juiste voer.  Bestel uw voeders hier eenvoudig en voordelig per pallet(je) vanaf 250kg (assorti). Op www.grevers-winkel.nl kunt u de producten van deze site ook per zak bestellen. Let op: Afgehaald in onze winkel of bezorgd op route in de Achterhoek kunnen de prijzen afwijken! Bekijk hier de prijzen afgehaald in de winkel

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 30

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in
 1. Scharrel-Legkorrels 20kg

  Scharrel-Legkorrels 20kg

  € 9,49

  Scharrel-Legkorrels 3mm is een basislegvoer voor uw kippen. De optimale korrelgrootte zorgt ervoor dat zowel grote rassen als krielkippen dit voer tot de laatste kruimel opnemen. De homogeen samengestelde korrels voorkomen selectief eten en zorgen ervoor dat uw kippen alle belangrijke voedingsstoffen in de juiste verhouding binnen krijgen. Scharrel-Legkorrels zijn goed geschikt indien de kippen vrij rondlopen of veel keukenafval krijgen. Voor kippen in een afgesloten hok of ren waarvan u een hoge ei-productie verlangt is Legkorrel beter geschikt.

  Voedingsadvies: Afhankelijk van het ras en het jaargetijde starten kippen met leggen vanaf de 18 tot 26e levensweek. zijn. Verstrek Scharrel-Legkorrels nadat het eerste ei is gelegd en verstrek behalve water verder niets bij. Deze voeding kan onbeperkt beschikbaar worden gesteld aan leggende kippen. Afhankelijk van ras, leeftijd en gewicht bedraagt de dagelijks benodigde hoeveelheid 60 tot 100 g voeder per kg lichaamsgewicht.

  Tags: kippenvoer, kippekorrels, kippenkorrel, scharrelkorrels, legkorrel, kippenvoeding, poeljenkorrels. Legkippenvoer, legkippenkorrels, krielenkorrel, krielenkorrels,  krielkippenvoer

  Unieke eigenschappen:
  -Uitgebalanceerde volledige voeding
  -Ondersteunt een natuurlijke leg
  -Prima korrelformaat ook voor krielkippen
  -100% plantaardig
  -Voorkomt selectief eten

  Samenstellingsindicatie: mais, gerst, tarwe, calciumcarbonaat, sojaschroot*, zonnebloem-zaadschroot, grasmeel, maisgluten, rietmelasse, monocalciumfosfaat, sojaolie*, natriumchloride, DL-methionine en L-Lysine. *) van genetisch gemodificeerde soja.

  Meer Informatie
 2. Legkorrels 20kg

  Legkorrels 20kg

  € 10,25

  Legkorrel is een volledige voeding voor uw kippen.  Deze Legkorrels zijn samengesteld uit een rijke variatie grondstoffen van de hoogste kwaliteit.  Legkorrels heeft een optimale korrelgrootte waardoor zowel grote rassen als krielkippen er tot de laatste kruimel van opnemen. De homogeen samengestelde korrels voorkomen selectief eten en zorgen ervoor dat uw kippen alle belangrijke voedingsstoffen in de juiste verhouding binnen krijgen. De uitgebalanceerde samenstelling stelt het welzijn van de kippen voorop en biedt de hennen alle noodzakelijke voedingstoffen voor het leggen van smakelijke eieren met een prachtige okergele dooierkleur. Het legt niet de nadruk op een intensieve leg, maar stelt het welzijn van de kippen voorop waardoor deze met een natuurlijke regelmaat een ei leggen.
  Korrels hebben als voordeel boven meel of gemengd voer dat kippen er niet selectief van kunnen eten. Legkorrels zijn een volledige voeding voor volwassen kippen

  Voedingsadvies: Afhankelijk van het ras en het jaargetijde starten kippen met leggen vanaf de 18 tot 26e levensweek. zijn. Verstrek legkorrels nadat het eerste ei is gelegd en verstrek behalve water verder niets bij. Deze voeding kan onbeperkt beschikbaar worden gesteld aan leggende kippen. Afhankelijk van ras, leeftijd en gewicht bedraagt de dagelijks benodigde hoeveelheid 60 tot 100 g voeder per kg lichaamsgewicht.

  Tags: kippenvoer, kippekorrels, kippenkorrel, scharrelkorrels, legkorrel, kippenvoeding, poeljenkorrels. Legkippenvoer, legkippenkorrels, krielenkorrel, krielenkorrels,  krielkippenvoer

  Unieke eigenschappen:
  -Uitgebalanceerde volledige voeding
  -Ondersteunt een natuurlijke leg
  -Prima korrelformaat ook voor krielkippen
  -100% plantaardig
  -Voorkomt selectief eten

  Samenstellingsindicatie: mais, tarwe, sojaschroot*, calciumcarbonaat, grasmeel, raapschroot, maisgluten, sojabonen getoast*, gerst, zonnepitschroot, sojaolie*, rietmelasse, monocalciumfosfaat, DL-methionine en natriumchloride. *) van genetisch gemodificeerde soja.

  Meer Informatie
 3. Scharrelgraan [gemengd graan met gebroken mais en zonnepitten] 20kg

  Scharrelgraan [gemengd graan met gebroken mais en zonnepitten] 20kg

  € 10,50

  Scharrelgraan is een aanvullende voeding voor vele soorten volwassen pluimvee. Dit gemengd graan bevat geen gerst of andere scherpe zaden zoals haver of boekweit en is daarom ook geschikt als bijvoeding voor fazanten, pauwen, eenden, en andere watervogels en sierhoenders. Dit gemengd graan is gemaakt met gebroken mais en bevat naast tarwe en milo ook gestreepte zonnepitten.
  Om kippen hun (harde) voeding optimaal te laten verteren is het aan te bevelen om maagkiezel onbeperkt ter beschikking.

  Voederadvies:  Scharrelgraan is geen volledige voeding. Dit product is bedoeld om maximaal een kwart bij te voeren als aanvulling op volledig voer zoals legkorrels, legmeel of boerderijmix. Verstrek Scharrelgraan bij voorkeur aan het eind van de dag, zodat de kippen met volle kroppen de nacht in gaan. Indien mogelijk strooien in het buitenverblijf om het natuurlijk scharrelgedrag te bevorderen .

  Tags: Ardeens graan, hennengraan, kippengraan, gemengd graan met gebroken mais en zonnepitten, scharrelgraan, poeljengraan, foerageergedrag, foerageren, scharrelen.

  USP’s
  -Rijk gevarieerd mengsels van hele en gebroken zaden
  -Aanvullende voeding voor volwassen kippen.
  -Stimuleert het natuurlijke scharrelgedrag.
  -Bevat veel natuurlijke vitamine E, goed voor glanzende veren.
  -met zonnebloempitten
  -100% plantaardig

  Samenstellingsindicatie:tarwe, maisgrutten, milo, zonnepitten.

  Meer Informatie
 4. Scharrelmix [granen - korrels - grit] kippenmix 20kg

  Scharrelmix [granen - korrels - grit] kippenmix 20kg

  € 12,00

  Scharrelmix wordt ook wel boerderijmix of kippenmix genoemd. Dit gemengde kippenvoer  is rijk gevarieerd en de diversiteit aan ingrediënten stimuleert het natuurlijk foerageergedrag; kippen scharrelen geleidelijk hun kostje bij elkaar. Scharrelmix stelt het welzijn van de kip voorop en biedt alle voedingsstoffen aan de kip om met regelmaat een lekker ei te kunnen leggen. Dit voer kan worden gevoerd vanaf het moment waarop de jongen hennen het eerste ei leggen.  Afhankelijk van het ras en het jaargetijde starten kippen met leggen voordat ze 6 maanden oud zijn.
  Scharrelmix bestaat uit diverse granen een geperste kleine korrel en schelpengrit. In de geperste korrel zitten belangrijke eiwitten, vitaminen en mineralen.  De diameter van de korrel is zodanig klein zodat kleine kippenrassen, krielen, dit voer ook graag opnemen.

  Tags: gemengd kippenvoer, legmix, scharrelmix, boerderijmix, boerderijlegmix, kippenmix, krielenmix, krielkippenmix, graanmix, krielen, krielkippen, legvoer, rood, donkere dooierkleur

  Voedingsadvies algemeen: Verstrek Scharrelmix nadat het eerste ei is gelegd en verstrek behalve water verder niets bij. Deze voeding is geschikt voor leggende kippen en als onderhoudsvoer voor kippen die (tijdelijk) niet leggen.  Scharrelmix kan onbeperkt beschikbaar worden gesteld in een geschikte voederbak waarbij verspilling kan worden voorkomen. 

  kenmerken:
  -Gemengde volledige voeding
  -Stimuleert een natuurlijke leg
  -Geschikt voor grote- en krielrassen
  -100% plantaardig
  -Volledig diervoeder voor kippen

  Samenstellingsindicatie: kernkorrel (sojaschroot, tarwe, zonnepitschroot, tarwegries, calciumcarbonaat, raapschroot, grasmeel, gerst, lijnzaad, rietmelasse, monocalciumfosfaat), gebroken rode mais, tarwe, gebroken mais, rode dari, havermout, millet, zwarte zonnepitten, maisvlokken, schelpengrit, wortelvlokken, katjang idjoe en lijnolie. Bezoek de alpha corn website voor meer achtergrondinformatie over de gebruikte ingrediënten.

  Meer Informatie
 5. Legmeel 20kg

  Legmeel 20kg

  € 10,25

  Meel heeft als voordeel boven korrels dat er nog echte structuur in het voer zit en de spiermaag van de kip zelf aan het werk moet om het voer te verteren. Een nadeel van meel kan zijn dat de dieren makkelijk voer verspillen en kunnen selecteren, dit kan met een goede voederbak worden voorkomen of beperkt. Legmeel is een volledige voeding voor volwassen kippen. Legmeel is samengesteld uit een rijke variatie grondstoffen van de hoogste kwaliteit. het kent een mooie grove structuur die zowel door grote rassen als krielkippen tot de laatste kruimel wordt opgenomen. De structuur van dit Legmeel stimuleert de kippen om vaker in een etmaal kleine beetjes voer op te nemen. Dit komt het welzijn van de dieren en de rust onderling ten goede. De uitgebalanceerde samenstelling stelt het welzijn van de kippen voorop en biedt de hennen alle noodzakelijke voedingstoffen voor het leggen van smakelijke eieren met een prachtige okergele dooierkleur. 

  Voeradvies: U kunt starten met het voeren van Legmeel zodra de hennen beginnen met leggen. Ook in periodes waarin volwassen hennen niet leggen kan worden doorgevoerd. Stel het voer onbeperkt beschikbaar aan de kippen, maar laat eenmaal per dag wel de bak leegeten zodat de kippen alles binnenkrijgen en om verspilling tegen te gaan. 

  Kenmerken:
  -Uitgebalanceerde volledige voeding
  -Ondersteunt een natuurlijke leg
  -Egale structuur met minimum aan stof
  -Met maïs en luzerne voor donkergele dooierkleur
  -Geschikt voor krielen en grote rassen
  -Bevat gemalen schelpengrit
  -Hoogwaardige grondstoffen dus lager voerverbruik
  -100% plantaardig
  -Geproduceerd in Nederland

  Tags: legmeel, kippenmeel, rood, kippenvoer, kippemeel, ochtendvoer, ochtendvoermeel, poeljenmeel. Legkippenvoer, legkippenmeel

  Samenstellingsindicatie: Mais, Tarwe, Sojaschroot*, zonnebloemzaadschroot, Graan bijproduct, Schelpengrit, Koolzure voederkalk, Zonnebloemzaadschroot HP, Olien/Vetten, Plantaardige olie*, Mineralen en vitaminen, Zout, monocalciumfosfaat.*) van genetisch gemodificeerde soja.

  Meer Informatie
 6. Gemengd graan met hele mais 20kg

  Gemengd graan met hele mais 20kg

  € 10,50

  Gemengd graan met hele mais is een aanvullende voeding voor vele soorten volwassen pluimvee. Dit is een vrij grof graanmengsel, geschikt voor grote hoenderrassen en ganzen. In geval van bijvoeding aan ganzen eventueel voorweken in water.
  Om kippen hun (harde) voeding optimaal te laten verteren is het aan te bevelen om maagkiezel onbeperkt ter beschikking.

  Voederadvies:  Gemengd Graan met hele mais is geen volledige voeding. Dit product is bedoeld om maximaal een kwart bij te voeren als aanvulling op volledig voer zoals legkorrels, legmeel of boerderijmix. Verstrek Gemengd Graan bij voorkeur aan het eind van de dag, zodat de kippen met volle kroppen de nacht in gaan. Indien mogelijk strooien in het buitenverblijf om het natuurlijk scharrelgedrag te bevorderen. In geval van bijvoeding aan ganzen eventueel voorweken in water.

  Tags: Ardeens graan, hennengraan, kippengraan, gemengd graan met gebroken mais en zonnepitten, scharrelgraan, poeljengraan, foerageergedrag, foerageren, scharrelen.

  USP’s
  -Rijk gevarieerd mengsels van hele zaden
  -Aanvullende voeding voor grote volwassen kippen en ganzen.
  -Stimuleert het natuurlijke scharrelgedrag.
  -Bevat veel natuurlijke vitamine E, goed voor glanzende veren.
  -met zonnebloempitten
  -100% plantaardig

  Samenstellingsindicatie: Tarwe, Mais, Milo, Gerst, Zonnebloempitten gestreepte

  Meer Informatie
 7. Kuikenzaad I - 20kg

  Kuikenzaad I - 20kg

  € 15,81

  Kuikenzaad is een aanvullende voeding voor jonge kuikens en kwartels. Kuikenzaad bevat eenfijn milletzaad en zeer fijn gebroken granen. De fijne structuur wordt snel en graag opgenomen en zorgt voor een uitstekende start van jonge kuikens. Het bijvoeren van Kuikenzaad naast een volledig kuikenvoer draagt bij aan een snellere start van de kuikens in de kritische eerste levensweken. Voeradvies: Verstrek de eerste 24 uur na het uitkomen van de kuikens nog geen voeder, wel water. Het is beter dat de kuikens eerst leven van de voedselvoorraad die zij vanuit het ei hebben meegekregen. Kuikenzaad is GEEN volledige voeding. Dit product is bedoeld om maximaal 25% bij te voeren als aanvulling op volledig kuikenvoer. Kuikenzaad kan tot een leeftijd van ca 12 weken worden bijgevoerd, dan kan worden overgeschakeld op gemengd graan of scharrelgraan als bijvoeding. Samenstellingsindicatie: mais, tarwe, geel millet. Meer Informatie
 8. Kuikenzaad 2 (grover) Garvo 5132 - 20kg

  Kuikenzaad 2 (grover) Garvo 5132 - 20kg

  € 13,73

  Aanvullend voer voor kuikens vanaf ongeveer 5 weken tot legrijp. Het kuikenzaad 2 bestaat uit grof gemalen granen en zaden en is ideaal als aanvulling op kuikenkorrel (maximaal 25%). Samenstelling tarwe, mais, dari rood, haver gepeld, erwten groen Analytische bestanddelen/kg ruw eiwit 10,5 %, ruw vet 2,9 %, ruwe celstof 2,3 %, ruw as 1,5 % Meer Informatie
 9. Kuikenmeel -Kuikenopfokmeel 20kg

  Kuikenmeel -Kuikenopfokmeel 20kg

  € 11,12

  Kuikenmeel is een volledige voeding voor opgroeiende kuikens. Dit meel heeft een middelgrove structuur en is gemaakt op een walsenmolen.  De mooie structuur wordt zowel door jonge als oudere kuikens van grote en kleine rassen tot de laatste kruimel wordt opgenomen. Waar voer voor productiekuikens zich richt op snelle groei van vlees is de samenstelling van Kuikenmeel gericht op een gelijkmatige natuurlijke groei van de kuikens. Meel heeft als voordeel boven korrel dat er grove deeltjes in zitten waardoor de spiermaag zich goed zal ontwikkelen.

  Voederadvies: Verstrek de eerste 24 uur na het uitkomen van de kuikens nog geen voeder, wel water. Het is beter dat de kuikens eerst leven van de voedselvoorraad die zij vanuit het ei hebben meegekregen. Kuikenmeel is te verstrekken vanaf de eerste dag tot legrijp. Tot circa 12 weken leeftijd kunt u dit voeder onbeperkt aanbieden.Zorg er wel voor dat de kuikens de bak eenmaal per dag geheel leegeten zodat ze alle belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgen en om verspilling tegen te gaan. Vanaf 12 weken leeftijd tot legrijp is het beter om de voergift te rantsoeneren. Verstrek in die fase tweemaal per dag een hoeveelheid voeding die de kuikens binnen circa 6 uur geheel op hebben.

  Zodra de hennen beginnen te leggen kunt u overschakelen op Legkorrel, Legmeel of Scharrelmix.

  Kenmerken:
  -Bevordert een gelijkmatige natuurlijke groei
  -Stimuleert de ontwikkeling van de spiermaag
  -Volledige voeding voor opgroeiende kuikens
  -Geschikt voor jonge en oude kuikens
  -Hoogwaardige grondstoffen dus laag voerverbruik

  Tags: kuikenvoer, kuikenkorrels, kuikenkruimels, kuikenkorrel, kuikenvoeding, kuikenzaad, kuikenmeel, opgroeimeel, opgroeikorrels voor kuikens, opfokmeel, opfokkorrels, kuikenopfokkorrel, kuikenopfokmeel, kiekens. 

  Samenstellingsindicatie: 

  Mais, Tarwe, Sojaschroot*, Zonnebloemzaadschroot, Koolzure voederkalk, Monodicalciumfosfaat, Aminozuren, Mineralen en vitaminen, Natriumchloride. *) van genetisch gemodificeerde soja.

  Meer Informatie
 10. Kuikenkorrels -Kuikenopfokkorrel 20kg

  Kuikenkorrels -Kuikenopfokkorrel 20kg

  € 11,21

  Kuikenkorrels is een volledige voeding voor opgroeiende kuikens. Dit voer heeft een optimale korrelgrootte waardoor zowel jonge als oudere kuikens van grote rassen en van krielkippen er tot de laatste korrel van opnemen. De homogeen samengestelde korrels voorkomen selectief eten en zorgen ervoor dat de kuikens alle belangrijke voedingsstoffen in de juiste verhouding binnen krijgen. Waar voer voor productiekuikens zich richt op snelle groei van vlees is de samenstelling van kuikenkorrels gericht op een gelijkmatige natuurlijke groei van de kuikens. Kuikenkorrel is te verstrekken vanaf de eerste dag tot het eerste ei, legrijp.

  Voeradvies:  Verstrek de eerste 24 uur na het uitkomen van de kuikens nog geen voeder, wel water. Het is beter dat de kuikens eerst leven van de voedselvoorraad die zij vanuit het ei hebben meegekregen. De eerste dagen bij kuikens van krielen eventueel de korrels fijn maken. Tot circa 12 weken leeftijd kunt u de kuikenkorrel onbeperkt aanbieden. Vanaf 12 weken tot legrijp is het beter om gerantsoeneerd aan te bieden.

  Zodra de hennen beginnen te leggen kunt u overschakelen op Legkorrel, Legmeel of Scharrelmix.

  Kenmerken:
  -Bevordert een gelijkmatige natuurlijke groei
  -Voorkomt selectief eten
  -Volledige voeding voor opgroeiende kuikens
  -Geschikt voor jonge en oude kuikens
  -Hoogwaardige grondstoffen dus laag voerverbruik

  Tags: kuikenvoer, kuikenkorrels, kuikenkruimels, kuikenkorrel, kuikenvoeding, kuikenzaad, kuikenmeel, opgroeimeel, opgroeikorrels voor kuikens, opfokmeel, opfokkorrels, kuikenopfokkorrel, kuikenopfokmeel, kiekens. 

  Samenstellingsindicatie: tarwe, sojaschroot*, maisgluten, zonnebloemzaadschroot, raapschroot, rietmelasse, monocalciumfosfaat, calciumcarbonaat, gerst, natriumchloride, DL-methionine, L-Lysine. *) van genetisch gemodificeerde soja.

  Meer Informatie

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 30

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in