Kippenvoer - Pluimveevoer

Kippen zijn leuke huisdieren die bovendien zorgen voor lekkere eitjes. 'Eten uit eigen tuin' is de laatste jaren erg populair, maar 'eten uit eigen hok' is met een paar kippen en goede zak kippenvoer ook eenvoudig te reasliseren. Grevers Voeders biedt voeders voor kippen en kuikens in elke situatie en daarnaast passend voer voor ander pluimvee zoals eenden, ganzen, kwartels, fazanten en kalkoenen. Voor elke situatie hebben wij het juiste voer.  Bestel uw voeders hier eenvoudig en voordelig per pallet(je) vanaf 250kg (assorti). Op www.grevers-winkel.nl kunt u de producten van deze site ook per zak bestellen. Let op: Afgehaald in onze winkel of bezorgd op route in de Achterhoek kunnen de prijzen afwijken! Bekijk hier de prijzen afgehaald in de winkel

Onderdelen 11 tot 20 van totaal 33

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in
 1. Start- & Opfokkruimel eiwitrijk 20kg

  Start- & Opfokkruimel eiwitrijk 20kg

  € 11,34

  Start- en Opfokkruimel voor Kuikens draagt bij aan een gelijkmatige natuurlijke groei.Verstrek de eerste 24 uur na het uitkomen van de kuikens nog geen voeder, wel water. Het is beter dat de kuikens eerst leven van de voedselvoorraad die zij vanuit het ei hebben meegekregen. Opfokkruimel heeft een gevarieerde korrelgrootte waardoor zowel jonge als oudere kuikens van grote rassen en van krielkippen er tot de laatste korrel van opnemen. De homogeen samengestelde kruimels voorkomen selectief eten en zorgen ervoor dat de kuikens alle belangrijke voedingsstoffen in de juiste verhouding binnen krijgen. 

  Voederadvies: Opfokkruimel voor Kuikens is te verstrekken vanaf de eerste dag tot legrijp. Tot circa 12 weken leeftijd kunt u dit voeder onbeperkt aanbieden.Vanaf 12 weken leeftijd tot legrijp is het beter om de voergift te rantsoeneren. Verstrek in die fase tweemaal per dag een hoeveelheid voeding die de kuikens binnen circa 6 uur geheel op hebben. Samenstellingsindicatie: Mais, sojaschroot*, tarwe, luzerne, tarwegries, sojabonen*, sojaolie*, biergist, calciumcarbonaat, monocalciumfosfaat, DL-Methionine, L-Lysine, Natriumchloride, genial dosto oregano, Selko zuren. *) van genetisch gemodificeerde soja. Meer Informatie
 2. Foktoomkorrels (kriel-)kippen 2mm - 20kg

  Foktoomkorrels (kriel-)kippen 2mm - 20kg

  € 10,90

  Als u kuikens wilt van uw (sier)kippen is foktoomvoer de ideale keuze. Voor een optimaal bevruchtingsresultaat moeten de foktomen bij elkaar passen en in slanke conditie zijn. Foktoomkorrels dragen bij aan de hoogste kans op een goede bevruchting en optimale vlotte uitkomst van de eieren.

  Voeradvies: Zet circa 2 maanden voordat u start met het verzamelen van broedeieren of eieren wilt laten liggen voor een broefse kloek de Foktoomkorrel in en voer verder absoluut niets bij. Ook geen gemengd graan, want dat kan zorgen voor te vette hennen die zich slecht laten bevruchten. Stel het voer onbeperkt beschikbaar aan de kippen, maar laat eenmaal per dag wel de bak leegeten zodat de kippen alles binnenkrijgen en om verspilling tegen te gaan. Afhankelijk van ras, leeftijd en gewicht bedraagt de dagelijks benodigde hoeveelheid 60 tot 80 gram voeder per kilo lichaamsgewicht.

  Samenstellingsindicatie: mais, sojaschroot*, tarwe, gerst, calciumcarbonaat, grasmeel, sojaolie*, rietmelasse, monocalciumfosfaat, natriumchloride, L-Lysine HCL, DL-Methionine. *) van genetisch gemodificeerde soja. 

  Meer Informatie
 3. Sierwatervogelkorrel 2mm | Eendenkorrels 20kg

  Sierwatervogelkorrel 2mm | Eendenkorrels 20kg

  € 10,90

  Sierwatervogelkorrels 2mm zijn geschikt voor vele soorten eenden, ganzen en zwanen. Dit voer is geschikt als legvoer in het voorjaar en voor onderhoud in de rest van het jaar. Het zorgt voor een goede conditie en waterdicht verenpak.

  Voeradvies: De meeste watervogels leggen maar beperkt eieren. In het voorjaar is het bij verstrekken van schelpengrit aan te bevelen. Voorkom vervetting van de vogels en rantsoeneer de hoeveelheid voer. Vertrek tweemaal per dag een hoeveelheid voer die de vogels binnen circa 6 uur geheel opeten.Stel naast voeder ook altijd onbeperkt fris drinkwater ter beschikking, ook wanneer de watervogels over een vijver beschikken.

  Samenstellingsindicatie: mais, tarwe, zonnebloempitschroot, sojaschroot*, gerst, grasmeel, raapschroot, rietmelasse, monocalciumfosfaat, calciumcarbonaat, zout, L-Lysine, DL-methionine. *) van genetisch gemodificeerde soja.

   

  Meer Informatie
 4. Eendengraan 20kg [Garvo]

  Eendengraan 20kg [Garvo]

  € 12,64

  Garvo eendengraan is een aanvullend graanmengsel voor alle watervogels. Garvo eendengraan bevat geen scherpe zaden zoals haver, gerst of boekweit en de mais is fijn gebroken. Hierdoor wordt het zelfs door de kleinste eendenrassen graag gegeten. Eendengraan kan worden ingezet als aanvulling op het volledige voer. Wij adviseren om maximaal 25% van de hoofdvoeding te vervangen door Eendengraan. Voor watervogels die niet graag op het land komen eten, kan eendengraan in potjes in het ondiepe water worden aangeboden. Dit voorkomt ook dat het eendengraan veel ongedierte aantrekt. Voor veel ganzensoorten en zwanen is het ook aan te raden om eendengraan voor te weken in water voordat het aan de vogel wordt aangeboden. Samenstelling: Tarwe, maisgrutten, dari rood, millet geel, millet rood, erwtenbreuk, katjang Idjoe, softacid Analytische bestanddelen/kg: ruw eiwit 10,8 %, ruw vet 2,9 %, ruwe celstof 3,9 %, ruw as 1,9 % 20 kg Meer Informatie
 5. Drijvend eendenvoer 19 Garvo 4222 - 12,5kg

  Drijvend eendenvoer 19 Garvo 4222 - 12,5kg

  € 18,40

  Garvo watervogel/drijvend eendenvoer 19 is een volledige drijvende korrel. Voor alle op het water etende watervogels. Ook geschikt voor duik- en zee-eenden. Samenstellingsindicatie: Mais, tarwe, vismeel, gerst, luzerne, biergist, kalksteentjes Meer Informatie
 6. Kort Tabakstro 6kg

  Kort Tabakstro 6kg

  € 13,43

  Kort tabakstro kan helpen om uw kippen en ander pluimvee vrij van bloedluizen te houden. Door de sterke geur van tabakstro blijven mijten en (bloed-) luizen op afstand. Mijten ontwikkelen zich met name bij warm en vochtig weer, dus zorg dat je deze periode extra alert bent. Tabakstro levert een preventieve bijdrage, dus indien er al sprake is van een plaag is de werking van tabakstro vaak niet effectief en dient eerst de zichtbaar aanwezige bloedluis bestreden te worden. Kort tabakstro kan worden gebruikt in het legnest en door het strooisel in het nachthok. Ververs het tabakstro met het schoonmaken van het nachthok, ten minste eens per maand. Het tabakstro wordt los in een doos verpakt.

   

  Tags: tabakstelen, tabakstengels, tabakstrooisel.

  Meer Informatie
 7. Kort Tabakstro 30kg

  Kort Tabakstro 30kg

  € 54,45

  Kort tabakstro kan helpen om uw kippen en ander pluimvee vrij van bloedluizen te houden. Door de sterke geur van tabakstro blijven mijten en (bloed-) luizen op afstand. Mijten ontwikkelen zich met name bij warm en vochtig weer, dus zorg dat je deze periode extra alert bent. Tabakstro levert een preventieve bijdrage, dus indien er al sprake is van een plaag is de werking van tabakstro vaak niet effectief en dient eerst de zichtbaar aanwezige bloedluis bestreden te worden. Kort tabakstro kan worden gebruikt in het legnest en door het strooisel in het nachthok. Ververs het tabakstro met het schoonmaken van het nachthok, ten minste eens per maand. Het tabakstro wordtin een jute baal verpakt.

   

  Tags: tabakstelen, tabakstengels, tabakstrooisel.

  Meer Informatie
 8. Kwartelmeel - kwartellegmeel (grof) 20kg

  Kwartelmeel - kwartellegmeel (grof) 20kg

  € 11,34

  Kwartelmeel grof is een volledige voeding voor kwartels, samengesteld uit een rijke variatie grof gemalen grondstoffen van de hoogste kwaliteit. De uitgebalanceerde samenstelling stimuleert het leggen optimaal en biedt de hennen alle noodzakelijke voedingstoffen voor een goede conditie en hoge legproductie.
  De grove samenstelling is minder goed geschikt voor dwergkwartels.
  Voederadvies: Stel voor een maximale leg het voer onbeperkt beschikbaar en voer wat schelpengrit bij.

  Kenmerken:
  -Stimuleert de ontwikkeling van de spiermaag
  -Volledige voeding voor volwassen (leggende) kwartels 
  -Bevordert een natuurlijke legproductie
  -Hoogwaardige grondstoffen dus laag voerverbruik

  Tags: kwartelvoer, kwartelkorrels, kwartelkruimel, kwartelkorrel, kwartelzaad, kwartellegvoer, kwartellegmeel, legkwartels.


  Samenstellingsindicatie: Mais, Tarwe, Sojaschroot*, Zonnebloemzaadschroot, Koolzure voederkalk, Monodicalciumfosfaat, Aminozuren, Mineralen en vitaminen, Natriumchloride. *) van genetisch gemodificeerde soja.

  Meer Informatie
 9. Siervogelmix 20kg [Garvo]

  Siervogelmix 20kg [Garvo]

  € 23,54

  Garvo Siervogelmix is geschikt voor alle hobbymatig gehouden kwartels, patrijzen, frankolijnen en roul-rouls. 

  De meeste kwartelsoorten zijn op een relatief klein oppervlakte eenvoudig te houden. Omdat de dieren minder ruimte nodig hebben dan kippen en niet de geluidsoverlast bezorgen die een haan bij een koppeltje kippen wel kan veroorzaken, zijn kwartels steeds populairder bij de hobbyist. De periode waarin kwartels eieren leggen beperkt zich meer tot het voorjaar ten opzichte van kippen, die vrijwel het gehele jaar eieren kunnen leggen. Ten opzichte van kippen hebben deze siervogels dan ook een lagere behoefte aan calcium en fosfor. De oorsprong van kwartels is schraler dan die van veel kippenrassen.

  Kwartels nemen in de natuur naast zaden ook insecten en groenvoer op. Garvo Siervogelmix benaderd de natuurlijke behoefte van kwartels in 1 mix. Naast maagkiezel en fijne zaden bevat siervogelmix een fijne korrel met noodzakelijke vitaminen en mineralen. Siervogelmix bevat ook kiezels. Maagkiezels zijn de kiezen voor kwartels. Kwartels pikken in de natuur scherp gekante steentjes op die in de spiermaag blijven steken om daar het voer te kunnen malen. Maagkiezel werkt in samenwerking met de sterke maagwand van spiermaag als een molensteen, als echte kiezen. Ze verslijten uiteraard ook en zodra ze rond en glad zijn, verlaten ze vanzelf het lichaam langs de natuurlijke weg. De maagkiezel is noodzakelijk voor een optimale vertering en verhoging van het rendement van het voer. De kwartels nemen de maagkiezels naar behoefte op.

  Voeradvies: Verstrek kwartels vanaf circa 1 maand leeftijd onbeperkt Garvo siervogelmix.

  Samenstellingsindicatie: mais, dari rood, sojaschroot geschild getoast*, millet geel, tarwe, dari wit, maisglutenvoer, tarwe duiven, luzerne, haver gepeld gesneden, rijst gepeld rondgraan, katjang Idjoe, millet rood, hennepzaad, soja olie*, biergist, schelpengrit, lecithine*, maagkiezel, softacid

  Tags: garvo, siervogelmix, 5036, kwartels, patrijzen, frankolijnen, roul-roul, siervogels

  Meer Informatie
 10. Garvo Fazantengraan 20kg

  Garvo Fazantengraan 20kg

  € 12,64

  Garvo fazantengraan met gebroken erwten is een aanvullende graanmengeling zonder scherpe zaden voor siervogels zoals fazanten, patrijzen, pauwen en kalkoenen. Samenstelling: Tarwe, maisgrutten, dari rood, erwtenbreuk, boekweit, softacid Analytische bestanddelen/kg: Ruw eiwit 11,1 %, ruw vet 2,3 %, ruwe celstof 2,8 %, ruw as 1,6 % Meer Informatie

Onderdelen 11 tot 20 van totaal 33

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in