Kippenvoer - Pluimveevoer

Kippen zijn leuke huisdieren die bovendien zorgen voor lekkere eitjes. 'Eten uit eigen tuin' is de laatste jaren erg populair, maar 'eten uit eigen hok' is met een paar kippen en goede zak kippenvoer ook eenvoudig te reasliseren. Grevers Voeders biedt voeders voor kippen en kuikens in elke situatie en daarnaast passend voer voor ander pluimvee zoals eenden, ganzen, kwartels, fazanten en kalkoenen. Voor elke situatie hebben wij het juiste voer.  Bestel uw voeders hier eenvoudig en voordelig per pallet(je) vanaf 250kg (assorti). Op www.grevers-winkel.nl kunt u de producten van deze site ook per zak bestellen. Let op: Afgehaald in onze winkel of bezorgd op route in de Achterhoek kunnen de prijzen afwijken! Bekijk hier de prijzen afgehaald in de winkel

Onderdelen 31 tot 33 van totaal 33

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in
 1. Hartog Compact Luzerne 20kg (voor pluimvee)

  Hartog Compact Luzerne 20kg (voor pluimvee)

  € 13,08

  Hartog Compact Luzerne

  De Hartog Compact Luzerne bestaat uit 100% derde snede Luzerne. De Compact Luzerne is van hoge kwaliteit en is zeer populair ruwvoer voor de pluimveehouderij.

  De Hartog Compact Luzerne stimuleert het natuurlijk pikgedrag en voorziet de hen in ruime mate van vezelrijke voeding waardoor de veren niet meer worden opgenomen als vezelvervanger. Voor het beste resultaat wordt de luzerne vanaf de eerste fase in de opfok gevoerd. De hennen zijn minder gericht op elkaar, zijn minder verveeld en er wordt een situatie gecreëerd waar op natuurlijke wijze gefoerageerd kan worden. Hierdoor kan het voeren van Hartog Compact Luzerne helpen het veren pikken te voorkomen.

  Door de toegenomen activiteit in de darmen ontstaat er dikkere mest. Het resultaat hiervan is een droger stalbed en lagere infectiedruk in de stal.

  -Gezonde maag- en darmflora en verhoogt de weerstand
  -Afleiding, bevordert natuurlijk pikgedrag
  -Droge mest, lagere infectiedruk
  -Beter rendement uit krachtvoer
  -Zeer arbeidsvriendelijk in gebruik
  -Verbetert de darmflora van vleeskuikens
  De Luzerne heeft een zeer fijne kwaliteit en is daardoor goed op te nemen door de hen. De vezelrijke Hartog Compact Luzerne heeft een positief effect op de werking van de spiermaag en darmen. Door de vezels blijft de pH-waarde in de spiermaag laag. Tevens wordt door de goede darmwerking een beter rendement uit het krachtvoer gehaald.

  Samenstelling:  100% luzerne

  Meer Informatie
 2. Boekweitdoppen 7kg (ca. 54L) / Boekweitschalen

  Boekweitdoppen 7kg (ca. 54L) / Boekweitschalen

  € 19,95

  Boekweitdoppen

  Boekweitdoppen zijn de hullen die over zijn gebleven na het pellen van de hele ongepelde boekweit.

  Boekweitdoppen voor kippen
  Boekweitdoppen zijn ideaal strooisel voor in het legnest van kippen. Boekweitdoppen zijn licht en zacht en nemen makkelijk vocht op zonder zelf hinderlijk vochtig te worden. De eieren zakken makkelijk weg in een laag boekweitdoppen. Dit zorgt in combinatie met het absorberend vermogen van boekweitdoppen dat de eieren schoon blijven. Indien u last heeft van één of meerdere kippen die eieren aanpikken, bieden boekweitdoppen ook uitkomst. Omdat de eieren gemakkelijk wegzakken in een laag boekweitdoppen, ziet de kip het ei niet meer liggen.

  Boekweitdoppen in kussens
  Boekweitdoppen zijn een natuurlijke vulling voor hoofdkussen. Het stimuleert een goede slaaphouding en verlicht nek- en schouderklachten. Onze boekweitdoppen zijn 100% Natuurlijk, vrij van boekweitvreemde bestanddelen, ongedierte en/of insecten.

  Gebruiksaanwijzing
  Zorg dat het legnest diep genoeg is en strooi een laag van 7 tot 10 cm boekweitdoppen.

  Samenstelling:
  Gereinigde en geschoonde boekweitdoppen. Onze boekweitdoppen zijn 100% Natuurlijk, vrij van boekweitvreemde bestanddelen, ongedierte en/of insecten.

  Bewaring:
  Bij bewaring op een koele, droge en donkere plaats onbeperkt houdbaar.

   Tags: Boekweitdoppen, boekweitschalen, boekweithullen, boekweitkaf

   

   

   

   

   

   

  Meer Informatie
 3. Maiskolven 5kg (ca. 25 kolven)

  Maiskolven 5kg (ca. 25 kolven)

  € 13,49

  Natuurlijke snack die verveling helpt te voorkomen en bij kippen het natuurlijk pikgedrag stimuleert. Gedroogde Maiskolven zijn een natuurlijke traktatie voor pluimvee, varkens, roodwild, konijnen en knaagdieren. Deze natuurlijke snack houdt je dieren actie en gaat zo verveling tegen.

  Voeradvies:
  Maiskolven zijn dagelijks te verstrekken mits  de hoeveelheid niet meer dan 25% van de  totale voeding bedraagt. Voor kippen is het beter de maiskolven door midden te breken zodat de de korrels 

   

  Samenstelling: mais (zongedroogd, Nederlandse teelt).

  Meer Informatie

Onderdelen 31 tot 33 van totaal 33

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in