Werkwijze HobbyFarming.nl

Op Hobbyfarming.nl kunt u op 2 manieren zoeken naar de producten van uw keuze. Klik op de diercategorie om de producten per categorie te bekijken, of geef een zoekopdracht in de balk boven in de pagina. Voeg eenvoudig de gewenste producten toe aan uw bestelling. Door rechtsboven op de kruiwagen te klikken, ziet u een overzicht van uw bestelling.

Levermoment en uitlevering
Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u de dag waarop u de goederen wilt ontvangen selecteren. Op dit moment hanteren wij een doorlooptijd van minimaal 3 dagen om de uitleveringen zo efficiënt mogelijk in te richten. U dient op het gekozen aflevermoment thuis te zijn om de goederen in ontvangst te nemen. De goederen worden door een transportbedrijf uitgeleverd. De vrachtauto’s beschikken NIET over een kooiaap. Uw erf dient dus goed en egaal verhard te zijn. Zand, gras of kiezels zijn niet begaanbaar voor deze pompwagen. De vrachtauto’s lossen de pallet(s) met een laadklep en pompwagen. De bestelling wordt op een houten wegwerp pallet geleverd. De toegang tot de opslag moet 2,5m breed en 2,5m hoog zijn om het voer binnen te kunnen neer zetten. De pallets zijn voorzien van afdekfolie maar dit is geen waterdichte verpakking. U bent er zelf verantwoordelijk voor dat ze bij ontvangst op een droge plek worden opgeslagen. Wij leveren binnen heel Nederland m.u.v. de Waddeneilanden. Leveringen naar België zijn helaas nog niet mogelijk.
Indien wij (om praktische redeneren) wel op een statiegeld pallet (zoals europallet) leveren, wordt deze niet in rekening gebracht.

Betaling
U betaalt op een veilige manier middels iDeal. Na het plaatsen van uw bestelling, onvangt u een gespecificeerd besteloverzicht op uw email. U kunt dit ook beschouwen als uw factuur.